Woonverzekering Roodeschool Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Roodeschool. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven zoals ASR Verzekeringen en Unigarant die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Roodeschool april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, water, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als muziekinstrumenten of barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Roodeschool? Begin direct met direct onze vergelijker! Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag of Klaverblad hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Raalte verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-roodeschool


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Eemsmond? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en brandblussing. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Roodeschool kan ook jou gebeuren. Flipperen of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €570.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Roodeschool
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Roodeschool gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Roodeschool

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Roodeschool complementeren met additionele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Okkenbroek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze unieke verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een iPad en een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Roodeschool

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €4.150.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roodeschool
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV & conflict met een automobilist. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €28,40 oplopend tot €30,10 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Roodeschool online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering