Woonverzekering Sint Kruis Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Sint Kruis. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven als ABN AMRO en Univé die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, brand, inbraak afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Kruis juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, storm, inbraak, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als broodrooster of badkameraccessoires? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Sint Kruis? Open direct de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer of ING verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: Schalkwijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-kruis


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sluis? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn gedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade en schade door regen. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Sint Kruis is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Doorgaans worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan schade aan het dak. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €580.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Kruis
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Sint Kruis zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Kruis

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Sint Kruis uitbreiden met enkele nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Ouwerkerk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sint Kruis

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.100.000 tot zo’n €2.700.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook FBTO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Kruis
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan arbeidsconflicten en in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf €27,25 t/m €30,60 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Sint Kruis afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?