Woonverzekering Schalkwijk Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,05 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Schalkwijk. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Centraal Beheer en London Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, water, bliksem, storm vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schalkwijk mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, water, inbraak, brand, storm. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als game consoles of speelgoed? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Schalkwijk? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Rijsbergen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schalkwijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Houten? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inbegrepen. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm en schade door regen. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Schalkwijk kan zomaar gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning gaat via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm / loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. In de regel wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €570.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Schalkwijk
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Schalkwijk zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schalkwijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Schalkwijk aanvullen met een aantal interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Oostknollendam afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een e-reader en gitaar. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Schalkwijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.400.000 tot €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar Unigarant pakket.

Rechtsbijstandverzekering Schalkwijk
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Denk aan ontslag en conflict met een schadehersteller. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €27,30 tot wel €25,35 p/maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Schalkwijk online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering