Woonverzekering Zoeterwoude Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Zoeterwoude. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als ANWB en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld water, brand, storm, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zoeterwoude maart 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, storm, vandalisme, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als pannen of pantalons? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Zoeterwoude? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren of Turien en Co faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Woerden verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zoeterwoude


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zoeterwoude? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte föhn? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Zoeterwoude kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woningregel je middels de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en loslatende kit. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €555.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zoeterwoude
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Zoeterwoude eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zoeterwoude

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Zoeterwoude aanvullen met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Vreeland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze mogelijke verzekering staat garant bij gebroken glas. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon & viool. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zoeterwoude

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere besmeurde meubels & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.300.000 oplopend tot €4.800.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,55 per maand. Bekijk ook Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Zoeterwoude
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag en conflict over aankoop auto. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €28,45 oplopend tot €27,00 per maand in maart 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zoeterwoude vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?