Woonverzekering Maasbree Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Maasbree. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder Generali en InShared die schade zoals brand, water, bliksem, inbraak dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Maasbree juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, brand, diefstal, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als platenspeler en raamventilator? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Maasbree? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en Independer bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lichtenvoorde verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-maasbree


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Peel en Maas? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en omvallen van bomen. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of spelen met vuur? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Maasbree kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €525.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Maasbree
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Maasbree eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Maasbree

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Maasbree complementeren met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Jonkersland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze nieuwe polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Maasbree

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto + kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.250.000 tot ruim €4.450.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar Univé.

Rechtsbijstandverzekering Maasbree
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & conflict met een autodealer. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €34,05 tot wel €38,50 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Maasbree voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering