Woonverzekering Jonkersland Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Jonkersland. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders waaronder EAG Assuradeuren en Klaverblad die schade als gevolg van water, bliksem, storm, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Jonkersland juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, vandalisme, water, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als horloges of overjassen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Jonkersland? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + Univé bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hoogerheide verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-jonkersland


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Opsterland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en plundering. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of brandstichting? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Jonkersland kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De kostenpost door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan schade aan het dak. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €350.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Jonkersland
Wil jij een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Jonkersland zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Jonkersland

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Jonkersland uitbreiden met extra praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna vind jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Haarlo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze additionele zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een laptop + viool. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Jonkersland

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel & ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.300.000 oplopend tot €3.950.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Jonkersland
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank en conflicten over huur. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €33,55 tot €30,25 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Jonkersland voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering