Woonverzekering Nieuw-Schoonebeek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Nieuw-Schoonebeek. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals ANWB en InShared die schade zoals inbraak, vandalisme, bliksem, brand dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Schoonebeek april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, diefstal, water, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan een gestolen laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als cd-speler of schoonmaakartikelen? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Nieuw-Schoonebeek? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB en nowGo werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Millingen aan de Rijn verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuw-schoonebeek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Emmen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als hagelschade en omvallen van bomen. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een smerige schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Nieuw-Schoonebeek is altijd een risico. De takjesmethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. In de regel wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €610.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Schoonebeek
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Nieuw-Schoonebeek zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Schoonebeek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Nieuw-Schoonebeek nog persoonlijker maken met verschillende praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna vind je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Lelystad afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze extra verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera of een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuw-Schoonebeek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.350.000 tot zo’n €3.950.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar EAG Assuradeuren dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Schoonebeek
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld salarisaanpassing en geschil met de buren. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (beginnend bij €29,60 tot €33,70 per maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuw-Schoonebeek afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?