Woonverzekering De Goorn Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in De Goorn. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Ditzo en Nederlanden van Nu die schade door o.a. storm, bliksem, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Goorn mei 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. brand, diefstal, water, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kapstok en sjaals? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering De Goorn? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse + nowGo zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bruchem verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-goorn


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Koggenland? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en vandalisme. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in De Goorn kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte gevel. Vaak is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €695.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in De Goorn
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in De Goorn gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Goorn

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in De Goorn nog persoonlijker maken met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Bad Nieuweschans afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze extra zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Let op: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Goorn

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen of kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.500.000 oplopend tot €2.600.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Goorn
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie en erfafscheidingen e.d.. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €28,05 tot en met €27,55 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering De Goorn voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering