Woonverzekering Zaandijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Zaandijk. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als bijv. BLG wonen en InShared die schade zoals storm, vandalisme, brand, bliksem dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zaandijk juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, water, brand, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als dranken en Playstation? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Zaandijk? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB + Zelf hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wildervank verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zaandijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zaanstad? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. stormschade en diefstal. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Zaandijk kan ook jou overkomen. Insluipen of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je met de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €525.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Zaandijk
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Zaandijk zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zaandijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Zaandijk nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Vilsteren afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zaandijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek in de vloer & ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.450.000 tot ruim €2.800.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,95 (per maand). Check ook Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Zaandijk
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag of geschil m.b.t. pensioen. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies variëren significant (beginnend bij €29,15 t/m €26,35 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zaandijk op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?