Woonverzekering Vilsteren Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,15 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Vilsteren. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder Avéro Achmea en Independer die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, water, bliksem dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vilsteren juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als glas- en aardewerk en fietsen? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Vilsteren? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag of Klaverblad werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Uffelte verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-vilsteren


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ommen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en brandblussing. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Vilsteren kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Vilsteren
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Vilsteren gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vilsteren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Vilsteren uitbreiden met extra interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot jij praktische info (of bekijk woonverzekering Slochteren afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze additionele zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vilsteren

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan besmeurde meubels & kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.150.000 tot €4.250.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Vilsteren
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij een webshop die niet levert of afgenomen rijbewijs. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €30,80 tot €37,85 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vilsteren voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering