Woonverzekering Sint-Annaland Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Sint-Annaland. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders als Ditzo en SNS die schade als gevolg van bliksem, inbraak, water, vandalisme afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sint-Annaland april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, storm, brand, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als pannen en matrassen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sint-Annaland? Start meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ANWB + Turien en Co hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Scheemda verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sint-annaland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Tholen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en olie. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte föhn? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Sint-Annaland kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of Lock picking, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €650.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint-Annaland
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Sint-Annaland eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sint-Annaland

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Sint-Annaland nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Overslag afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze additionele modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet + een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sint-Annaland

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte vaas en ook het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.050.000 tot zo’n €2.550.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint-Annaland
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan arbeidsconflicten & conflict over reparatie auto. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €29,35 tot en met €37,05 per maand in april 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sint-Annaland vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering