Woonverzekering Creil Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €9,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Creil. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld Allianz en OHRA die schade door o.a. brand, storm, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Creil juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, water, diefstal, brand, storm. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals platenspeler of cv-ketel? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Creil? Start direct onze vergelijker! Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als HEMA of Zelf werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Breedenbroek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-creil


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noordoostpolder? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade of olie. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of spelen met vuur? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Creil kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte goot. Vaak betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €465.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Creil
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Creil moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Creil

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Creil aanvullen met extra interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Assen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Flevoland). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een navigatieapparaat & een rollator. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Creil

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte vaas en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.100.000 oplopend tot €3.550.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Creil
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfrechtgeschillen & in beslag genomen auto e.d.. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €36,35 tot €25,55 p/maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Creil online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering