Woonverzekering Ilpendam Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ilpendam. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders als Centraal Beheer en Nederlanden van Nu die schade door o.a. bliksem, storm, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ilpendam april 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, storm, diefstal, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals vloerbedekking of jacks? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ilpendam? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als De Goudse + ZLM hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Holtheme verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ilpendam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Waterland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door wateroverlast en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Ilpendam kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €375.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Ilpendam
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Ilpendam moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ilpendam

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Ilpendam aanvullen met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Groot-Ammers afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ilpendam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere kapotte apparatuur & medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.000.000 tot €3.350.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar De Goudse.

Rechtsbijstandverzekering Ilpendam
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis of geschil over de uitkering. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €31,85 tot en met €30,55 per maand in april 2024). Het tarief hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ilpendam online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering