Woonverzekering Holtheme Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Holtheme. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als bijv. BLG wonen en Turien en Co die schade zoals brand, vandalisme, inbraak, water dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Holtheme mei 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, storm, brand, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als koelkast en wasmachine? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Holtheme? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als De Goudse + Polis Direct faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Helenaveen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-holtheme


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inbegrepen. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als stormschade of vandalisme. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Holtheme kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €645.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Holtheme
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Holtheme moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Holtheme

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Holtheme uitbreiden met additionele nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek jij handige info (of bekijk woonverzekering Geijsteren afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan filmapparatuur en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Holtheme

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte vaas of kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.100.000 tot €3.250.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Holtheme
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop of geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €24,85 tot €31,60 per maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Holtheme voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering