Woonverzekering Geijsteren Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Geijsteren. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en London Verzekeringen die schade zoals vandalisme, brand, inbraak, bliksem dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Geijsteren mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, storm, inbraak, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals serviesgoed of hoeden? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Geijsteren? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Generali + InShared hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Etten-Leur verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-geijsteren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Venray? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als aanrijding of aanvaring en rook. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte koelkast? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Geijsteren kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag of een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Meestal worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €690.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Geijsteren
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Geijsteren probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Geijsteren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Geijsteren uitbreiden met een paar praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Den Dolder afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze unieke modulestaat garant bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Geijsteren

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel & kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.550.000 tot ruim €4.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Geijsteren
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen & bouw- en verbouwgeschillen. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €38,55 tot wel €30,30 p/maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Geijsteren op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering