Woonverzekering Marum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Marum. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals Aon Direct en London Verzekeringen die schade door o.a. vandalisme, water, brand, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Marum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, diefstal, vandalisme, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als dranken en iPad? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Marum? Begin direct met meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen of Verzekeruzelf.nl faciliteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lomm verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-marum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Marum? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. hagelschade of schade door regen. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een defecte magnetron? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Marum kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Meestal wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €415.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Marum
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Marum moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Marum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Marum completer maken met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Kerk Avezaath afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze unieke verzekering verzekert bij gebroken glas. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een laptop of drumstel. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Marum

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een gebroken ruit & ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij van €1.000.000 tot ruim €3.950.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,95 (per maand). Check ook London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Marum
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan bij ontslag of ingevorderd rijbewijs. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €36,75 tot €27,90 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Marum op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering