Woonverzekering Kerk Avezaath Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Kerk Avezaath. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Interpolis die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, brand, inbraak dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kerk Avezaath juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, diefstal, storm, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als cd-speler en dassen? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Kerk Avezaath? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als HEMA en Independer werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hummelo verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-kerk-avezaath


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door stormschade of plundering. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of gaslekken? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Kerk Avezaath is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €255.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Kerk Avezaath
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Kerk Avezaath gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kerk Avezaath

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Kerk Avezaath uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Harmelen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke dekkingis er bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een laptop + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kerk Avezaath

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.550.000 tot wel €4.900.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kerk Avezaath
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente of conflict over reparatie auto. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €33,45 oplopend tot €38,50 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kerk Avezaath voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?