Woonverzekering Hummelo Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Hummelo. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Aegon en Nederlanden van Nu die schade door o.a. storm, inbraak, vandalisme, water verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hummelo juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, diefstal, water, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als levensmiddelen of relaxfauteuil? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hummelo? Start meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea + Turien en Co hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hippolytushoef verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-hummelo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bronckhorst? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm of olie. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Hummelo kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €495.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hummelo
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Hummelo probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hummelo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Hummelo completer maken met een aantal belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige specificaties (of check details over woonverzekering Grathem afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele modulebetaalt uit bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer & sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hummelo

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen of ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.250.000 tot zo’n €2.750.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Hummelo
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel en conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €24,90 tot wel €30,10 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hummelo vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering