Woonverzekering Nij Altoenae Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nij Altoenae. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als BLG wonen en Nederlanden van Nu die schade door o.a. inbraak, brand, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nij Altoenae juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. storm, vandalisme, diefstal, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als bestek en truien? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Nij Altoenae? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO en Independer werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nederhorst den Berg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nij-altoenae


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in het Bildt? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en omvallen van bomen. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Nij Altoenae kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Normaliter wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan lekkage. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €400.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nij Altoenae
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Nij Altoenae gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nij Altoenae

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Nij Altoenae nog persoonlijker maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Linde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera en viool. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nij Altoenae

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte vaas en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €950.000 oplopend tot €4.450.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Nij Altoenae
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever en conflict na autoschade. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende modules.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €29,50 t/m €27,95 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nij Altoenae vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering