Woonverzekering Sellingen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Sellingen. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en London Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, inbraak, storm, water dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sellingen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, storm, brand, diefstal, water. Je kunt dan denken aan een defecte TV. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als aquarium of (elektrische) dekens? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sellingen? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als DAK + ING hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: s-Gravenpolder verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sellingen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Vlagtwedde? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. hagelschade of roet. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Sellingen kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval / een kapotte leiding. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. In de regel wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €325.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sellingen
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Sellingen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sellingen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Sellingen aanvullen met diverse belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Oude-Tonge afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze extra zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en sieraden. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Sellingen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan kapotte apparatuur + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.250.000 tot ruim €4.200.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Sellingen
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over erkenning van kinderen en conflict na autoschade. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €35,90 t/m €30,75 p/maand in juni 2024). Het tarief hangt af van de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sellingen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?