Woonverzekering Katwijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Katwijk. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. Allianz en Unigarant die schade veroorzaakt door vandalisme, water, storm, inbraak afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Katwijk maart 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, diefstal, brand, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als horloges en pantalons? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Katwijk? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink + Nationale Nederlanden faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Huizinge verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-katwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Katwijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. waterschade en schade door regen. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Katwijk is altijd een risico. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €360.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Katwijk
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Katwijk gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Katwijk

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Katwijk uitbreiden met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij praktische info (of bekijk woonverzekering Harfsen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop + sieraden. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Katwijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek in de vloer + ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.150.000 oplopend tot €4.950.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Katwijk
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering & conflicten over erfrecht. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €36,60 oplopend tot €35,95 per maand in maart 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Katwijk vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?