Woonverzekering Arcen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Arcen. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en Polis Direct die schade als gevolg van brand, water, vandalisme, inbraak dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Arcen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, storm, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals mixer en schoonmaakartikelen? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Arcen? Start à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Bovag + ZLM verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Abbenes verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-arcen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Venlo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm en poging tot inbraak. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of gaslekken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Arcen kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €435.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Arcen
Snel een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Arcen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Arcen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Arcen uitbreiden met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Wilbertoord afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer + viool. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Arcen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan krassen op de auto en ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.250.000 tot zo’n €2.850.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Arcen
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. ontslag & de hypotheek. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €32,00 tot wel €38,55 p/maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Arcen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering