Woonverzekering Wilbertoord Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wilbertoord. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als Allianz en Interpolis die schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, brand verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wilbertoord juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, inbraak, diefstal, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als vriezer of wasmachine? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wilbertoord? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Bovag en ING bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Welsum verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wilbertoord


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Mill en Sint Hubert? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en roet. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Wilbertoord is altijd een risico. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte gevel. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €660.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Wilbertoord
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Wilbertoord gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wilbertoord

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Wilbertoord nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Udenhout afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera + een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wilbertoord

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en ook fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €950.000 tot €3.250.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Wilbertoord
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan arbeidsconflicten of conflict met verhuurder. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (startend vanaf €34,95 oplopend tot €33,30 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wilbertoord voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering