Woonverzekering Easterwierrum Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,40 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Easterwierrum. Een woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende bedrijven waaronder Centraal Beheer en Univé die schade veroorzaakt door water, inbraak, storm, brand afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Easterwierrum mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, vandalisme, inbraak, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als glas- en aardewerk en koffers? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Easterwierrum? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea of nowGo verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Diepenheim verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-easterwierrum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn afgedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of omvallen van bomen. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of spelen met vuur? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Easterwierrum kan ook jou overkomen. Flipperen of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Schade vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In de regel worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Easterwierrum
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Easterwierrum probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Easterwierrum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Easterwierrum completer maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Borssele afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere filmapparatuur & sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Easterwierrum

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan krassen op de auto of geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 oplopend tot €2.800.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,70 (per maand). Check ook Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Easterwierrum
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil over ouderlijk gezag of conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand zijn zeer wisselend (beginnend bij €32,70 tot €34,65 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Easterwierrum op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering