Woonverzekering Wenum Wiesel Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Wenum Wiesel. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke partijen zoals Centraal Beheer en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door brand, inbraak, storm, bliksem afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wenum Wiesel juli 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als tafelbestek of haarföhn? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Wenum Wiesel? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen + Interpolis verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Vriezenveen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-wenum-wiesel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Apeldoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als schade door wateroverlast en smeltschade. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Wenum Wiesel is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningloopt met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €615.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Wenum Wiesel
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Wenum Wiesel eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wenum Wiesel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Wenum Wiesel nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Ter Heijde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wenum Wiesel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel of ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.100.000 tot ruim €4.800.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wenum Wiesel
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden & conflict met een autodealer. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €32,95 tot en met €26,70 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Wenum Wiesel vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?