Woonverzekering Ter Heijde Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ter Heijde. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als bijv. Avéro Achmea en Unigarant die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ter Heijde april 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, inbraak, vandalisme, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als aquarium of laptop? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ter Heijde? Start meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche of Turien en Co verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Stad aan ’t Haringvliet verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ter-heijde


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Westland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Ter Heijde is altijd een risico. Insluipen of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui / een lek waterbed. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Vaak is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €340.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ter Heijde
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Ter Heijde eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ter Heijde

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Ter Heijde complementeren met extra belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Rotterdam afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een tablet en sieraden. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ter Heijde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere vlekken op kleding + therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 tot ruim €3.100.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ter Heijde
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering & geschillen met de buren. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (beginnend bij €28,80 tot wel €33,75 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ter Heijde vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?