Woonverzekering Leiderdorp Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Leiderdorp. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders waaronder Avéro Achmea en Turien en Co die schade zoals water, inbraak, bliksem, brand verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Leiderdorp juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als pc of bank? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Leiderdorp? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA en Interpolis hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kornhorn verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-leiderdorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leiderdorp? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door brand of smeltschade. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of gaslekken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Leiderdorp is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €490.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Leiderdorp
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Leiderdorp zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Leiderdorp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Leiderdorp uitbreiden met diverse nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Hoenderloo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze unieke polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur + sportuitrusting. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Leiderdorp

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Onder andere een deuk in de auto of geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €950.000 tot wel €2.900.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leiderdorp
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over erfenis en conflict over reparatie auto. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €24,45 tot wel €29,60 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Leiderdorp vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering