Woonverzekering Kornhorn Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kornhorn. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen als bijv. DAK en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. bliksem, inbraak, brand, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kornhorn juni 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, brand, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als grammofoonplaten of petten? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kornhorn? Start meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd en nowGo zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kaag verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kornhorn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Grootegast? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en olie. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of keukenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Kornhorn kan ook jou gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Vaak betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €380.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kornhorn
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Kornhorn zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kornhorn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Kornhorn uitbreiden met meerdere nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Heijningen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Kornhorn

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een gebroken ruit & medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking variërend van €1.000.000 tot €2.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kornhorn
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan geschillen binnen de familie of terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €24,10 tot wel €36,20 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kornhorn vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering