Woonverzekering Heijningen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Heijningen. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld HEMA en Interpolis die schade als gevolg van vandalisme, water, storm, inbraak verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heijningen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, vandalisme, water, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als aardewerk of sofa? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Heijningen? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als FBTO of Unigarant werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Halle verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heijningen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Moerdijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm of smeltschade. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Heijningen is altijd een risico. Insluipen of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte schutting. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €355.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heijningen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Heijningen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Heijningen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Heijningen nog persoonlijker maken met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Erichem afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop en een rollator. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heijningen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte laptop en ook ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.450.000 tot wel €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heijningen
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag & in beslag genomen auto e.d.. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €34,55 oplopend tot €32,00 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Heijningen afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?