Woonverzekering Halle Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Halle. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote aanbieders als Allianz en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, brand, storm, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Halle april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, storm, vandalisme, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. De definitie van inboedel is alle zaken die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als vazen en badkameraccessoires? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Halle? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB en SNS verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Glimmen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-halle


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bronckhorst? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn gedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door waterschade en vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Halle kan zomaar gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en gesprongen leidingen. Typische schade is een kapotte koelkast. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €450.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Halle
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Halle eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Halle

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Halle complementeren met diverse handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna doorzoek jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Eede afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe polis verzekert bij gebroken glas. Tip: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon of viool. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Halle

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan kapotte apparatuur & fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €950.000 tot zo’n €4.750.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Halle
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfrechtgeschillen of geschillen met de buren. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €31,80 t/m €32,95 per maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Halle voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering