Woonverzekering Eygelshoven Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Eygelshoven. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Univé die schade door o.a. inbraak, vandalisme, storm, bliksem vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eygelshoven juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, brand, inbraak, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals grammofoonplaten en cv-ketel? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Eygelshoven? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen + Klaverblad werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eexterveenschekanaal verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eygelshoven


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Kerkrade? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door storm of roet. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte föhn? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Eygelshoven is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en een kapot waterbed. Typische schade is opbollend laminaat. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €355.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Eygelshoven
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Eygelshoven probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Eygelshoven

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Eygelshoven uitbreiden met extra belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Darp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze additionele polis is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Eygelshoven

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte vaas + therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.300.000 tot wel €3.650.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering Eygelshoven
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn en geschillen over een motorrijtuig. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies per maand variëren significant (vanaf circa €26,40 tot €25,55 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Eygelshoven afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering