Woonverzekering Bourtange Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,05 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Bourtange. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven waaronder De Goudse en Zelf die schade als gevolg van brand, bliksem, storm, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bourtange april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, diefstal, water, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als vloerbedekking of audiovisuele apparatuur? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Bourtange? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz + Verzekeruzelf.nl faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Berkel en Rodenrijs verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bourtange


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Vlagtwedde? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. bliksem of ontploffing. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Bourtange kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of Een lekkende vaatwasser. Typische schade is schade aan de vloer. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €290.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Bourtange
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Bourtange eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bourtange

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Bourtange uitbreiden met een aantal interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Aarle-Rixtel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze additionele polis staat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet + jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bourtange

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek op een meubel en kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 tot €4.900.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar BLG wonen.

Rechtsbijstandverzekering Bourtange
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met een keukenhandel of ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €29,55 tot en met €29,65 p/maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bourtange afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering