Woonverzekering Nieuw Namen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Nieuw Namen. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen waaronder Allsecur en InShared die schade als gevolg van bliksem, storm, vandalisme, brand vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw Namen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als tafelkleden en barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nieuw Namen? Start meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als De Goudse + Interpolis hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Midwolda verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuw-namen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hulst? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als stormschade en rook. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Nieuw Namen is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €665.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw Namen
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Nieuw Namen gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw Namen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Nieuw Namen nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Leeuwarden afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet & een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuw Namen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en ook kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.500.000 tot ruim €4.300.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw Namen
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV of bij aankoop van een huis. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €33,05 t/m €37,55 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nieuw Namen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?