Woonverzekering Iens Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Iens. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire partijen zoals ABN AMRO en Lancyr die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Iens juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, water, brand, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als frituurpan of iPhone? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Iens? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen of London Verzekeringen bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hoenzadriel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-iens


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Littenseradiel? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of schade door regen. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Iens kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis gaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte vloer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €370.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Iens
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Iens probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Iens

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Iens complementeren met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Groenekan afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze unieke verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader & sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Iens

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek in de vloer en kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.000.000 tot wel €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Iens
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Denk aan tuchtzaken of in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (beginnend bij €25,40 tot wel €26,05 p/maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Iens op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?