Woonverzekering Persingen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,00 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Persingen. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. ANWB en Zelf die schade zoals inbraak, bliksem, water, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Persingen juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als albums en tassen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Persingen? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen + SNS hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Otterlo verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-persingen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ubbergen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn verzekerd. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als stormschade of omvallen van bomen. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of brand in de schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Persingen kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. In de regel wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €590.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Persingen
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Persingen moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Persingen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Persingen aanvullen met additionele handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Nieuwebrug afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze unieke dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Let op: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Persingen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte tablet en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij variërend van €1.400.000 oplopend tot €4.050.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Persingen
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan arbeidsconflicten & geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand variëren significant (vanaf zo’n €27,35 tot €25,55 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Persingen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering