Woonverzekering Tersoal Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Tersoal. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven waaronder DAK en SNS die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Tersoal juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, inbraak, water, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kleden en tablet? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Tersoal? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als Aon Direct en Reaal bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Steensel verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-tersoal


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Tersoal kan iedereen gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €520.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Tersoal
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Tersoal moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tersoal

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Tersoal nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering s Gravenmoer afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spelcomputer en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Tersoal

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere vlekken op kleding en kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.050.000 oplopend tot €3.500.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tersoal
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij reorganisatie of verkeersongeluk. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele opties.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €28,35 tot en met €24,85 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Tersoal op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?