Woonverzekering Wijdewormer Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Wijdewormer. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle grote aanbieders als Ditzo en Interpolis die schade door o.a. vandalisme, storm, water, brand dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wijdewormer mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, brand, inbraak, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kristal of sjaals? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wijdewormer? Open direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of ING hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Waverveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-wijdewormer


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Wormerland? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm of ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Wijdewormer is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Normaliter wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €375.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijdewormer
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Wijdewormer zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wijdewormer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Wijdewormer uitbreiden met enkele interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Twello afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer en sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wijdewormer

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €950.000 oplopend tot €3.050.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijdewormer
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen of geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €31,35 oplopend tot €34,20 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wijdewormer voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering