Woonverzekering Waverveen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Waverveen. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven waaronder EAG Assuradeuren en Interpolis die schade veroorzaakt door storm, water, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Waverveen juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, water, storm, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals verlichting en centrifuge? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Waverveen? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of Turien en Co hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Voorschoten verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-waverveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Ronde Venen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als blikseminslag en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Waverveen kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of loslatende kit. Typische schade is opbollend laminaat. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €330.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Waverveen
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Waverveen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Waverveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Waverveen completer maken met een aantal belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering t Loo Oldebroek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Waverveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank en geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.050.000 oplopend tot €3.700.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,15 p/maand. Ga verder naar Aegon pakket.

Rechtsbijstandverzekering Waverveen
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan geschil met school van de kinderen en conflict met makelaar. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €29,60 tot €32,45 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Waverveen voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering