Woonverzekering Leutingewolde Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,80 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Leutingewolde. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en ZLM die schade door o.a. vandalisme, bliksem, storm, water verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Leutingewolde april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, water, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als verlichtingsornamenten en overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Leutingewolde? Open meteen onze vergelijker! In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als ANWB en Independer hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Kuinre verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-leutingewolde


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noordenveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als brand en ontploffing. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Leutingewolde kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Veelal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €590.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Leutingewolde
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Leutingewolde moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Leutingewolde

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Leutingewolde completer maken met een aantal praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk jij handige info (of bekijk woonverzekering Hoog-Keppel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze extra polis staat je bij bij gebroken glas. Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera & jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Leutingewolde

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn krassen op de auto & kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.300.000 tot €4.150.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leutingewolde
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan pensioenuitkering of geschil met de buren. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €29,10 t/m €33,75 per maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Leutingewolde voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?