Woonverzekering Hoog-Keppel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Hoog-Keppel. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire bedrijven waaronder ASR Verzekeringen en ING die schade veroorzaakt door brand, water, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hoog-Keppel mei 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, diefstal, storm, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als radio en warmtepomp? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hoog-Keppel? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als DAK of Independer hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hemrik verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-hoog-keppel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bronckhorst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door waterschade en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Hoog-Keppel kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Jouw schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. In veel gevallen worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €345.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoog-Keppel
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Hoog-Keppel gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hoog-Keppel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Hoog-Keppel uitbreiden met diverse handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Gendt afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze additionele dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een fotocamera en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hoog-Keppel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.200.000 oplopend tot €4.600.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoog-Keppel
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan tuchtzaken & ingevorderd rijbewijs. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies schommelen nogal (startend vanaf €36,50 tot €26,05 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hoog-Keppel voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering