Woonverzekering Hemrik Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Hemrik. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven als Europeesche en Independer die schade als gevolg van vandalisme, water, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hemrik juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. water, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als pannen en iPad? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Hemrik? Start meteen de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals DAK en OHRA verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Harmelen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hemrik


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Opsterland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of brandblussing. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hemrik is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan de woningloopt via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en een kapot waterbed. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Veelal is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €395.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Hemrik
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Hemrik moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hemrik

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Hemrik complementeren met diverse belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind je handige info (of bekijk woonverzekering Eys afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een smartphone of sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hemrik

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding + fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.000.000 tot wel €4.550.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hemrik
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden en conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €32,20 t/m €26,00 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hemrik online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?