Woonverzekering Wieringerwaard Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wieringerwaard. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld FBTO en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, water, inbraak verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wieringerwaard juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere inbraak, diefstal, vandalisme, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kamerplanten of sofa? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wieringerwaard? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO of Independer faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wassenaar verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wieringerwaard


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hollands Kroon? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en diefstal. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Wieringerwaard kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine / gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. In de regel worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €545.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Wieringerwaard
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Wieringerwaard gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wieringerwaard

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Wieringerwaard completer maken met extra handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek jij praktische info (of bekijk woonverzekering Tubbergen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en sportuitrusting. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wieringerwaard

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan kapotte apparatuur + geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.550.000 tot €5.000.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Wieringerwaard
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis of conflict met verhuurder. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €34,25 tot en met €37,35 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wieringerwaard vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering