Woonverzekering Tubbergen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €7,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Tubbergen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld De Goudse en Klaverblad die schade als gevolg van vandalisme, storm, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Tubbergen juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, water, inbraak, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als vitrages of hoeden? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Tubbergen? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen of Lancyr faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Sweikhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-tubbergen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tubbergen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door storm of plundering. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of keukenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Tubbergen kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval / een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. In de regel wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Veelal is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €285.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Tubbergen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Tubbergen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tubbergen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: men mag deze woonverzekering in Tubbergen aanvullen met enkele nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Scharnegoutum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze extra dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels en iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een iPad & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tubbergen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een deuk in de auto & geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.500.000 oplopend tot €3.550.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering Tubbergen
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflict met een automobilist. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €28,45 tot en met €38,15 p/maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Tubbergen vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering