Woonverzekering Sweikhuizen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €3,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Sweikhuizen. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Unigarant die schade als gevolg van brand, bliksem, inbraak, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sweikhuizen juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, storm, vandalisme, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als wandversiering of stofzuiger? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Sweikhuizen? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Ditzo of Polis Direct bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Son en Breugel verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sweikhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schinnen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. stormschade en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defecte magnetron? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Sweikhuizen kan ook jou overkomen. Insluipen of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €610.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Sweikhuizen
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning in Sweikhuizen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Sweikhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Sweikhuizen complementeren met enkele handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot je praktische info (of bekijk woonverzekering Rinsumageast afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze unieke polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat of een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sweikhuizen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen & kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €950.000 tot ruim €2.900.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Sweikhuizen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflict met een schadehersteller. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €33,45 tot en met €32,30 p/maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Sweikhuizen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?