Woonverzekering Balkbrug Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Balkbrug. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders als bijv. Ditzo en Interpolis die schade door bijvoorbeeld water, storm, bliksem, brand vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Balkbrug juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou o.a. brand, inbraak, diefstal, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als frituurpan of iPad? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Balkbrug? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Bovag + SNS zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Check ook: Ammerzoden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-balkbrug


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade en olie. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een defecte magnetron? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Balkbrug kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot / lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Normaliter wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan een gescheurde muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €445.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Balkbrug
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Balkbrug zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Balkbrug

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Balkbrug complementeren met een paar belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Wognum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone & sieraden. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Balkbrug

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.100.000 oplopend tot €3.500.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €2,55 per maand. Bekijk ook Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Balkbrug
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over erkenning van kinderen of in beslag genomen auto e.d.. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €33,10 tot wel €30,10 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Balkbrug op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?