Woonverzekering Wognum Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Wognum. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Turien en Co die schade door o.a. storm, water, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wognum juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, storm, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als spelcomputers en overhemden? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Wognum? Start direct de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als HEMA + Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wetsens verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wognum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Medemblik? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm en smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Wognum is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €385.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wognum
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Wognum moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wognum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Wognum aanvullen met enkele praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref jij praktische info (of bekijk woonverzekering Veere afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze unieke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wognum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur + kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot wel €4.450.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar OHRA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wognum
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag & conflict over verzekering. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €38,00 t/m €30,50 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wognum afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?