Woonverzekering Einighausen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Einighausen. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als Allsecur en Zelf die schade zoals storm, bliksem, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Einighausen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, inbraak, water, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals aardewerk en huisdieren? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Einighausen? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea + Lancyr faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Driel verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-einighausen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Sittard-Geleen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn verzekerd. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Einighausen is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. Normaliter wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €460.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Einighausen
Wil jij een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Einighausen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Einighausen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Einighausen completer maken met extra handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Bruchterveld afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Einighausen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank & kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.250.000 tot wel €4.750.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Einighausen
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving en terugvorderen van schade. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €34,25 oplopend tot €27,20 p/maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Einighausen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering