Woonverzekering Bruchterveld Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Bruchterveld. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen als ABN AMRO en Lancyr die schade veroorzaakt door inbraak, water, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bruchterveld mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, inbraak, storm, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als frituurpan en tablet? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bruchterveld? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals DAK of Polis Direct bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Check ook: Bloemendaal verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-bruchterveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hardenberg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en olie. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Bruchterveld is altijd een risico. Openwrikken of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €450.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bruchterveld
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Bruchterveld eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bruchterveld

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Bruchterveld aanvullen met verschillende handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Altforst afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze extra verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bruchterveld

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een barst in het scherm + ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.200.000 tot ruim €4.550.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Bruchterveld
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflicten consumentenaankopen en conflict met makelaar. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €34,75 tot €29,25 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bruchterveld online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?