Woonverzekering Munnekeburen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Munnekeburen. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven waaronder BLG wonen en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, vandalisme, bliksem vergoeden.

  • Vergelijk de bekendste verzekeraars
  • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
  • Interessante pakketpolissen
  • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
  • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Munnekeburen april 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als spiegels of servies? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Munnekeburen? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen of London Verzekeringen verkopen eigen pakket verzekeringen. Check ook: Meerkerk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-munnekeburen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Weststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of schroeischade. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Munnekeburen kan ook jou gebeuren. Flipperen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. In veel gevallen worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan lekkage. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €335.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Munnekeburen
Direct een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Munnekeburen eenvoudig online!

  1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
  2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
  3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
  4. Heb je een partner en/of kinderen?
  5. Is het een huurwoning of koopwoning?
  6. Wat voor soort huis is het? (bijv. grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
  7. Vul jouw inkomen in.
  8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
  9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Munnekeburen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Munnekeburen nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Lage Vuursche afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze nieuwe modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

  • Je stoot in een winkel iets om
  • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een filmcamera + gitaar. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Munnekeburen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek in de vloer + smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen van €1.150.000 tot wel €2.600.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,05 (per maand). Check ook Europeesche polis.

Rechtsbijstandverzekering Munnekeburen
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan erfenis en conflict over aankoop auto. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

  • Consument (bijv. erfenis)
  • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
  • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
  • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €25,00 oplopend tot €28,80 per maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Munnekeburen op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering