Woonverzekering Yde Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Yde. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als Centraal Beheer en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, storm, brand vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Yde mei 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, water, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als mixer of zonnepanelen? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Yde? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals ANWB of Interpolis verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Wijnaldum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-yde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn afgedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of roet. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een omgevallen lamp? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Yde kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en loslatende kit. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €585.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Yde
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Yde probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Yde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Yde completer maken met een paar belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Vierakker afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera en gitaar. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Yde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte vaas & het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.450.000 oplopend tot €4.350.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Yde
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij erfenis & afgenomen rijbewijs. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €28,85 tot en met €31,75 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Yde op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?